Boek nu een kennismakingsgesprek
bij Change Laserclinic!

Om 100% pijnloze en definitieve ontharing te kunnen bewerkstelligen en om u goed van dienst te kunnen zijn hanteert Change Laserclinic de volgende werkwijze:

1. Intakegesprek Change Laserclinic

Voordat wij beginnen met de behandeling, voeren wij een intakegesprek met u. Hierin leggen wij uit wie wij zijn, hoe wij te werk gaan en hoe ontharen met de Soprano Laser en de GentleLASE pro werkt en wat de voorwaarden zijn. Eventuele specifieke wensen kunnen in dit gesprek ook worden besproken. Dit gesprek is verplicht.

Wij stellen een behandelprotocol met u samen om u zo effectief mogelijk te behandelen. Daarbij bestaat de mogelijk dat de behandelingen worden gecombineerd met de Soprano Laser en de GentleLASE pro. Change Laserclinic is uniek met de laser combinatie en de enige ter wereld die deze combinatie hanteert.

Maak gebruik van ons afspraakformulier of boek telefonisch een intakegesprek:
020 – 233 45 31

2. Voorbereiding voor uw eerste behandeling

Op de dag van de behandeling dient het te behandelen gebied geschoren en schoon te zijn. Let op! waxen of epileren voor en tijdens de behandelingskuur is niet toegestaan, want hierdoor wordt het haarzakje mee getrokken, waardoor de behandeling niet effectief uitgevoerd kan worden.

Komt u gerust wat eerder voor de behandeling voor een kopje koffie of thee. Mocht de persoon die behandeld wordt eerder klaar zijn, dan kunt u uiteraard wat eerder beginnen met uw behandeling als u dat wenst.

3. De behandeling

Onze specialisten tekenen het te behandelen gebied af met potlood en brengen op dit gebied een gel op de huid aan. De gel zorgt voor een goede geleiding van de Soprano Laser en de gel werkt ook nog eens verkoelend. De behandeling met de GentleLASE pro werkt anders. Bij de GentleLASE pro is er geen gel nodig. Deze laser bevat een gepatenteerd koelingssysteem en daarmee is gebruik van gel onnodig. De GentleLASE pro behandelt niet alleen “schoner” maar ook sneller. Ter indicatie heeft men gemiddeld tussen de 8 en 10 behandelingen nodig om tot het gewenste resultaat te komen. Dit is slechts een indicatie gebaseerd op ervaringen.

4. Na de behandeling

We maken het behandelde gebied schoon en smeren dit in met een verzachtende crème. De crème brengt de huid tot rust en u kunt meteen weer verder met uw eventuele drukke dag. Ook kun je direct na de behandeling weer lekker genieten van de zon. Echter raden wij u wel aan om uw huid de nodige rust te gunnen. Ons advies is om hier ca. een week voor in acht te nemen. Voor behandelingen met de GentleLASE wordt een termijn van 4 weken (voor en na de behandeling) aangehouden.

Boek nu een kennismakingsgesprek
bij Change Laserclinic!

Behandeling door gediplomeerde specialisten

Voor de effectiviteit van een behandeling met deze uiterst geavanceerde lasertechniek is ‘het hanteren van de Soprano Laser en de GentleLASE pro’ van groot belang. In tegenstelling tot wat vele denken is het niet de laser die zorgt voor 100% pijnloze en effectieve behandelingen. Het behandelprotocol is juist het belangrijkste element in 100% pijnloze en definitieve ontharing. Change Laserclinic werkt met een uniek behandelprotocol die nergens ter wereld wordt gehanteerd. Daarbij de is combinatie van de Soprano Laser en de GentleLASE pro een unieke combinatie die ook nergens ter wereld is te verkrijgen.

Uw wordt bij Change Laserclinic dan ook uitsluitend behandeld door ons team van huidtherapeuten en gediplomeerde specialisten.

Onze huidtherapeuten en specialisten staan voor u klaar en adviseren u graag over definitieve en 100% pijnloze ontharing met de Soprano Laser.

100% pijnloze en definitieve ontharing

U ziet, 100% pijnloze en definitieve ontharing pakken wij zeer professioneel aan. Bij Change Laserclinic bent u in goede handen!

Neem gerust contact met ons op voor vragen of persoonlijk advies.

LASER ONTHAREN

HUIDVERBETERING

HUIDVERJONGING

Boek nu een kennismakingsgesprek
bij Change Laserclinic!