Geheel uniek in Nederland maakt Change Laserclinic gebruik van de ALMA-Q. Op gebied van huidverbetering en huidvernieuwing is de ALMA-Q de nieuwste en meeste geavanceerde laser op dit moment. Het unieke aan de ALMA-Q is de grote snelheid waarmee behandeld kan worden en dat op een nagenoeg pijnloze manier. Pijnloos en super snel een vernieuwde huid, dat is waar ALMA-Q voor staat.

Hierbij treft u de prijzen voor huidverbetering – oftewel Carbon Peel – en huidverstrakking. U kunt kiezen voor een lossen behandeling – prijs per behandeling – of kiest voor een pakket – prijs per pakket. Bij prijs per pakket geldt dat u 5 behandelingen krijgt voor de prijs van 4.

De Carbon Peel – Huidverbetering – is de behandeling waarbij uw huid ingesmeerd wordt met zwarte carbon. De ALMA-Q zal daarna de carbon van uw huid af schieten waardoor uw huid een “natural glow” zal krijgen.

Huidverjonging – deze fractionele behandeling zorgt voor miniscule incisies in de lederhuid. De huid zal meer collageen aanmaken waar er meer volume in de huid zal ontstaan. Uw huid zal en jonger en vitaler uitzien.

Boek nu een kennismakingsgesprek bij Change Laserclinic!

LASER ONTHAREN

HUIDVERBETERING

HUIDVERJONGING