Een mooie, strakke huid met de ALMA-Q Carbon Peel

Wie graag een mooie, strakke huid wil, kiest voor huidverbetering via een laserbehandeling! En dat kan bij Change Laserclinic. Wij werken als enige laserkliniek in Nederland met de ALMA-Q laser; de snelste en meest effectieve laser voor huidverbetering en huidverjonging.

Snel, pijnloos en zichtbaar effect

De ALMA-Q Carbon Peel is een effectieve laserbehandeling om de huid een dieptereiniging te geven, rimpels, grove poriën, acne en littekens te verminderen of zelfs te verwijderen en een vette huid te bestrijden. De behandeling is snel en pijnloos en het eerste effect is al direct zichtbaar.

Boek nu een kennismakingsgesprek bij Change Laserclinic!

De behandeling

De laserpeeling begint met het reinigen van de huid waarna de huidtherapeute of schoonheidsspecialiste een koolstofmasker, het carbon, op de huid aanbrengt. Dit carbon wordt opgedroogd en vervolgens via een laser met korte, felle flitsen van de huid ‘afgeschoten’. De laser verwarmt het carbon zodanig dat het verdampt en het meteen ook dode huidcellen en onzuiverheden meeneemt. Gelijktijdig stimuleert de laser het collageen in de diepere huidlagen en verwarmt het de talgklieren. Na de behandeling wordt de huid nogmaals gereinigd en zullen de laatste reststoffen van het koolstofmasker worden verwijderd.

Waarom een behandeling met de

ALMA-Q Fractional laser?

  • Het verbetert de huid snel, zichtbaar en pijnloos

  • Het vermindert rimpels, fijne lijntjes en grove poriën

  • De huid wordt elastischer door het stimuleren van de collageenaanmaak

  • Het pakt acne en littekens effectief aan

  • Het herstelt de vette huid doordat de talgproductie vermindert

  • Zichtbaar effect al na 1 behandeling

Het resultaat van de laserpeeling

Het resultaat van deze laserbehandeling is een zichtbaar steviger huid met minder fijne lijntjes. De opperhuid en het bindweefsel worden vernieuwd, de talgproductie neemt af en de combinatie van de laser met het carbon (medische koolstof) zorgt voor een zuiverende dieptereiniging. Al direct is een strakkere huid met een mooie gloed zichtbaar. Wel kan de huid de eerste dag na de behandeling wat roder zijn maar dit trekt snel weg. Het aantal benodigde behandelingen voor het gewenste eindresultaat verschilt per persoon maar doorgaans zijn met de ALMA-Q Carbon Peel zo’n 4 behandelingen nodig. Wat voor u nodig is, bespreken we na de eerste kennismaking in onze kliniek.

Maak nu een afspraak voor uw Carbon Peel Laserbehandeling!

Bij Change Laserclinic staat er altijd een team van huidtherapeuten en gediplomeerde specialisten voor u klaar. Zij adviseren u welke behandeling in huidverbetering voor u het beste is en zullen de behandeling persoonlijk uitvoeren. Wilt u ook profiteren van deze snelste en meest effectieve laserbehandeling in huidverbetering? Maak dan nu een afspraak voor een intake bij een van onze klinieken in Rotterdam of Amsterdam.