Laserontharen bij Change Laserclinic, in Amsterdam en Rotterdam   

Ontharen voor mannen? Jazeker! Steeds vaker kiezen ook mannen voor definitief ontharen. Om talloze redenen. Wat voor u de reden ook is om te kiezen voor ontharing, door dit met de laser te laten doen bent u zeker van een hoge effectiviteit van de behandelingen én dat het ontharen pijnvrij is. 100%!

Teveel haargroei; mannelijk of hinderlijk?

Overmatige haargroei wordt allang niet meer gezien als typisch mannelijk, veel mannen beschouwen het eerder als heel erg hinderlijk. Bijvoorbeeld omdat het scheren elke dag weer zoveel tijd kost. Of omdat het zo’n gedoe is om de benen te scheren vanwege het sporten. Die tijd en dat ‘gedoe’ kunt u zich besparen, met een paar laserbehandelingen in ontharen.

100% pijnloos

De laserapparaten die wij gebruiken voor ontharing werken met energie. De laser verwarmt het haarzakje waardoor het afsterft. Een nieuwe haar kan dan niet meer aangroeien. Door die energie-opbouw van de laser zal de huid warm gaan aanvoelen. Doorgaans wordt dit als aangenaam ervaren. Maar, u bepaalt wat voor u aangenaam is. Daarom passen wij de behandeling altijd aan als dat gewenst is, zodat iedereen een 100% pijnloze en geheel comfortabele laserbehandeling in ontharen kan ervaren.

Boek nu een kennismakingsgesprek bij Change Laserclinic!

Beste laserapparatuur

Bij Change Laserclinics werken we met de beste laserapparatuur die op dit moment beschikbaar is voor ontharen. Dat zijn de Soprano Laser en de GentleLASE pro. Daarnaast hebben we een unieke behandeling ontwikkeld die exclusief in onze klinieken wordt aangeboden; een combinatie van beide lasers. Daarmee profiteert u van de voordelen van elke laser in 1 behandelplan!

Aantal behandelingen

Het aantal behandelingen dat nodig is, varieert per persoon. Allereerst is het van uw huid- en haartype afhankelijk welke laserapparatuur we kunnen gebruiken. Ook bepaalt het lichaamsdeel dat onthaard moet worden, hoeveel behandelingen gewenst zijn. En omdat elk lichaam anders is, kan ook het aantal benodigde behandelingen variëren. Toch zullen we u altijd zo duidelijk mogelijk informeren; met een persoonlijk advies in de behandelmethode die het beste bij u past en een indicatie in het aantal behandelingen dat wij verwachten nodig te hebben om het gewenste resultaat te bereiken.

Wat we ontharen met de laser

Van de bakkebaarden en de hals tot het hele gelaat, u kunt het laten ontharen bij Change Laserclinic. Maar ook de armen, oksels, borstkas, buik of benen kunnen onthaard worden. Een overzicht van de lichaamsdelen van mannen die we onder meer ontharen ziet u op onze prijslijsten. Of vraagt het ons. En als u wilt, vertellen we u ook meer over laserontharingen en beantwoorden meteen al uw andere vragen daarover.

Gratis proefbehandeling mogelijk

Een proefbehandeling in laserontharen voor mannen is mogelijk bij al onze klinieken. Zo’n laserbehandeling is een demonstratie van de Soprano Laser en duurt ongeveer een kwartier. Wilt u zo’n gratis proefbehandeling boeken? Maak dan daarvoor hier een online afspraak.

Meer weten? Of een afspraak maken?

Voor laserontharen kunnen mannen terecht bij onze klinieken in Amsterdam en in Rotterdam. U kunt daarvoor direct een online afspraak maken. Dit is een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we u persoonlijk adviseren welke behandeling mogelijk is en wat u daarvan kunt verwachten. Wilt u dat ook? Boek dan nu uw afspraak bij de locatie van uw keuze!

Boek nu een kennismakingsgesprek bij Change Laserclinic!

LASER ONTHAREN

HUIDVERBETERING

HUIDVERJONGING