Acties2021-07-04T14:17:14+02:00

Bij Change Laserclinic in Amsterdam en Rotterdam

Wie wil nu niet een 100% pijnloze laserbehandeling die ook nog eens aantrekkelijker is dan normaal? Bij Change Laserclinic kan dat. Wij hebben regelmatig aantrekkelijke acties in laserbehandelingen. Zowel in definitief ontharen als acties in behandelingen in huidverjonging en huidverbetering. Check deze site of houd onze socials in de gaten en u weet het als eerste wanneer er weer een mooie actie is!

Aantrekkelijke acties voor definitief ontharen en huidbehandelingen

Laserbehandelingen kosten tijd, maar ze hoeven niet altijd hetzelfde bedrag te kosten. Want wie onze site hier goed in de gaten houdt weet dat we met enige regelmaat hele aantrekkelijke acties aanbieden. De acties variëren van aanbiedingen in definitief ontharen, specifieke ontharingsbehandelingen zoals voor de oksels of zelfs het hele lichaam, tot acties in laserbehandelingen voor de huid. Dit kunnen aanbiedingen zijn in huidverjonging met de Alma-Q Fractional Laser of in huidverbetering via de Alma-Q Carbon Peel.

Ervaar een laserbehandeling alvast zelf, gratis

Die aanbiedingen zijn unieke kansen want elke laserbehandeling bij Change Laserclinic wordt uitgevoerd met de beste laserapparatuur die er op dit moment is en volgens speciale behandelprotocollen die we voor de behandelingen in onze klinieken ontwikkeld hebben. En ook als de laserbehandeling extra voordelig is dankzij een actie, is de behandeling vanzelfsprekend og steeds uniek, persoonlijk en gericht op een aangename ervaring waarbij we het meest optimale resultaat willen bereiken. Wilt u ook profiteren van zo’n aanbieding in laserbehandelingen? Check dan onze socials of deze site en reageer direct bij een actie. Of boek nu vast een gratis proefbehandeling bij een van onze klinieken in Amsterdam of Rotterdam; dan weet u alvast wat een laserbehandeling inhoudt.

Zij zijn je voorgegaan en tevreden. Neem ook de stap!

LASER ONTHAREN

HUIDVERBETERING

HUIDVERJONGING

Ga naar de bovenkant