Geheel uniek in Nederland maakt Change Laserclinic gebruik van de ALMA-Q. Op gebied van huidverbetering en huidvernieuwing is de ALMA-Q de nieuwste en meeste geavanceerde laser op dit moment. Het unieke aan de ALMA-Q is de grote snelheid waarmee behandeld kan worden en dat op een nagenoeg pijnloze manier. Pijnloos en super snel een vernieuwde huid, dat is waar ALMA-Q voor staat.

Hierbij treft u de prijzen voor het verwijderen van uw tattoo. De prijzen zijn gebaseerd op de grootte van uw tattoo en de kleur of combinatie van kleuren van uw tattoo.

Ongewenste donkere en meer-kleurige tatoeages kunnen veilig en effectief worden verwijderd met de behandelingen voor tattoo-verwijdering die de ALMA-Q biedt. Met behulp van een combinatie van laser-golflengten die inwerken op verschillende inktkleuren, breken de bundels met hoge lichtintensiteit de inktdeeltjes in de tattoo af, en komt gave, inkt loze huid tevoorschijn met een laag risico op littekens of hypopigmentatie.

Hieronder kun je heel eenvoudig en vrijblijvend een intake gesprek inplannen en aanvragen. Ook geven wij u geheel vrijblijvende de mogelijkheid om kennis met onze unieke laser de ALMA-Q.

Boek nu een kennismakingsgesprek bij Change Laserclinic!

LASER ONTHAREN

HUIDVERBETERING

HUIDVERJONGING