Erger jij je ook aan die beenvaatjes? Gelukkig is er de ALMA-Q

Bij Change Laserclinic kunt u terecht voor het verwijderen van uw beenvaten met behulp van laserbehandelingen. Deze behandelingen verwijdert uw beenvaten die zichtbaar zijn op uw (onder)benen. De beenvaten kunnen een onzeker gevoel geven omdat het voor uw gevoel de benen ontsierd. Met behulp van de laserbehandelingen met de ALMA-Q hebben wij voor u de oplossing.

Korte en effectieve behandelingen met de ALMA-Q

Ongewenste beenvaten kunnen veilig en effectief worden verwijderd met de laserbehandeling van ALMA-Q. De laser verwijdert de beenvaten op een comfortabele, snelle en effectieve wijze. Ook zijn de behandeling erg veilig en daarnaast kunt u voor en na de behandeling onze uiterste zorg verwachten.

ALMA-Q verwijdert beenvaatjes

De behandeling

Bij Change Laserclinic maken we gebruiken van een van de beste lasers ter wereld en voor de beenvaten gebruiken we ALMA-Q. Met de laser verwijderen wij beenvaten op een comfortabele, snelle en effectieve wijze! Door de unieke technologie van deze laser wordt voorkomen dat de huid teveel opwarmt. Hierdoor is de kans op complicaties zeer klein en voelt de behandeling erg comfortabel aan. Om ervoor te zorgen dat alle vaatjes volledig worden verwijderd zijn, zijn er over het algemeen 2-3 behandelingen nodig. Dit is een indicatie gebaseerd op ervaringen. Om de 3-4 weken komt u terug voor uw volgende behandeling. De vaatjes die behandeld zijn, zullen verdwijnen. De oorzaak voor het ontstaan van de beenvaatjes wordt echter niet aangepakt, het is daardoor mogelijk dat u met een aantal jaren weer nieuwe beenvaatjes ziet, deze zijn bij Change Laserclinic op dezelfde wijze te behandelen.

Waarom beenvaatjes 

verwijderen met de ALMA-Q?

  • Behandelingen zijn van korte duur

  • Behandelingen zijn zeer effectief

  • Verwijdert definitief

  • Duurzame behandelingen

  • Betaalbaar en toegankelijk voor iedereen

  • ALMA-Q – unieke en krachtige laser

Voor – en nazorg verwijderen beenvaatjes

En (zon)gebruinde huid heeft een verhoogd risico op complicaties. We adviseren daarom om 4 weken voor en 4 weken na de behandeling de zon en/of zonnebank te vermijden. Na de behandeling zal het behandelde gebied warm aanvoelen. Het is mogelijk dat er na de behandeling een huidreactie ontstaat, denk dan onder meer aan korstjes en lichte zwelling. Laat deze zo veel mogelijk met rust. Voor een optimale behandeling en resultaat raden wij aan om op de dag van de behandeling en een week na de behandeling: geen alcohol te nuttigen, uw huid niet te scrubben, niet te sporten, geen zware inspanningen te leveren, niet naar de sauna of stoombad te gaan. Een goede lichaamsrust is essentieel en bevorderd het totale proces.

Wilt u ook een laserbehandeling in verwijdering van beenvaatjes? Boek dan nu een afspraak!

Ergert u zich aan uw beenvaten? Vraag onze specialisten dan om advies in deze efficiënte laserbehandeling bij Change Laserclinic. Ons team bestaat uit huidtherapeuten en gediplomeerde laserspecialisten die u persoonlijk adviseren en behandelen. Boekt u nu een eerste intake, dan vertellen we u graag meer over onze laserbehandelingen en wat mogelijk is bij uw huid.