Een strakkere huid en vitalere look dankzij de ALMA-Q Fractional laser

Met huidverjonging kunt u er weer jaren jonger uitzien door een strakkere huid en vitalere look. Wij bieden daarvoor laserbehandelingen met de ALMA-Q Fractional Laser aan. Deze snelle en effectieve behandelingen verstrakken de huid van het gelaat en decolleté en zijn geschikt voor vrijwel elk huidtype, het gehele jaar door.

Korte, pijnloze behandelingen voor de 30+-huid

De ALMA-Q Fractional Laser is een uiterst effectieve laser die de 30+-huid er al na 2 tot 3 weken strakker, frisser en gladder uit laat zien. De huid wordt veerkrachtiger en voller, oogt daardoor jonger en oneffenheden verdwijnen. Deze laserbehandelingen in huidverstrakking duren slechts 20 minuten en zijn geheel pijnloos.

Kies ook voor een strakkere, vitalere huid?

De behandeling

Voor deze laserbehandeling wordt uw huid eerst gereinigd. Vervolgens beweegt de huidtherapeute of schoonheidsspecialiste de ALMA-Q Fractional laser over de huid. Doordat deze laser meer verfijnd en efficiënter is dan de traditionele laser, dringen de laserstralen diep in de huid door waarbij ze in de lederhuid minuscule incisies maken zonder de opperhuid te beschadigen. Uw huid wordt zo van binnenuit gestimuleerd om meer collageen aan te maken terwijl uw uiterlijk zelf na de behandeling alleen wat warm aanvoelt. Ook is de hersteltijd voor uw huid heel kort en de kans op pigmentverschuivingen minimaal. Daarom kan deze behandeling in huidverstrakking ook gewoon in de zomer gedaan worden. Deze laserbehandeling duurt ongeveer 20 minuten waarna u direct weer verder kunt met uw bezigheden van die dag.

Waarom een behandeling met de

ALMA-Q Fractional laser?

  • De huid verstrakt en toont dus minder lijntjes

  • U gaat er jonger en vitaler uitzien met een veerkrachtiger, vollere huid

  • De behandelingen duren kort, zo’n 20 minuten

  • Deze laserbehandelingen kunnen ook in de zomer

  • Het is veilig voor ieder huidtype, ook de donkere huid

  • Heel effectief voor de 30+-huid, met name het gelaat en decolleté

Het resultaat van de ALMA-Q laserbehandeling

Het resultaat van de ALMA-Q Fractional Laser is als van een natuurlijke facelift. Uw huid zal meer collageen gaan aanmaken waardoor u zo’n 2 tot 3 weken na de behandeling een vollere, veerkrachtiger huid krijgt die er jonger uitziet, minder lijntjes toont en waarin oneffenheden zijn hersteld. Hoeveel behandelingen u nodig heeft om het door u gewenste resultaat te bereiken, is afhankelijk van uw huid. Wij zullen u altijd tijdens de intake persoonlijk informeren wat voor uw huid mogelijk is.

Wilt u ook een laserbehandeling in huidverjonging? Boek dan nu een afspraak!

Wilt u ook een jonger uitziende huid met minder lijntjes en oneffenheden? Vraag onze specialisten dan om advies in deze efficiënte behandeling in huidverstrakking bij Change Laserclinic. Ons team bestaat uit huidtherapeuten en gediplomeerde specialisten die u persoonlijk adviseren en behandelen. Boekt u nu een eerste intake, dan vertellen we u graag meer over onze laserbehandelingen en wat mogelijk is bij uw huid.