Beste lasers ter wereld in een behandelplan

Combineer de beste lasers in ontharen ter wereld en je krijgt een uniek, uiterst effectief behandelplan in ontharing! Dat hebben we gedaan bij Change Laserclinic en daarmee kunnen we pijnloos en definitief ontharen op een manier die nergens anders gedaan wordt. Exclusief dus in Amsterdam en Rotterdam, definitief ontharen met de Soprano Laser en de GentleLASE pro.

Exclusief bij Change Laserclinic: de ultieme behandeling in definitief ontharen!

Elke manier van laserontharen heeft z’n voordelen, maar niets heeft alle voordelen ineen. Daarom hebben wij als enige kliniek ter wereld deze behandeling in definitief ontharen ontwikkeld. Zodat u met een behandelplan op maat profiteert van alle voordelen van de beste en krachtigste lasertechnologieën samen. De combinatie Soprano Laser en GentleLASE pro is die ultieme behandeling tegen ongewenste haargroei!

Boek nu een kennismakingsgesprek bij

Change Laserclinic

De behandeling

Dit combinatiepakket bestaat uit 8 behandelingen; 5 met de Soprano Laser en 3 met de GentleLASE. Elke laserbehandeling kan alleen worden uitgevoerd als de huid door u al is gladgeschoren. Bij de behandelingen met de Soprano wordt uw huid ingesmeerd met een verkoelende gel. Die houdt uw huid koel en geleidt de warmte van de laserstraal rechtstreeks naar het haarzakje. Zo worden alle grotere haren verwijderd. Daarna worden de resterende fijnere haartjes weggelaserd met de GentleLASE pro. De laserkop spuit een verkoelende spray over uw huid direct gevolgd door de laserstraal. Bij elke behandeling volgt de huidspecialist ons behandelprotocol zodat u gegarandeerd bent van een pijnloze behandeling.

Waarom de Soprano Laser + GentleLASE pro voor ontharing?

  • Combinatie van krachtige lasers is meest effectief in definitieve ontharing

  • Geheel pijnloze behandeling

  • Altijd op maat gemaakt, afgestemd op uw huid en haartype

  • Zowel grovere als fijnste haartjes worden weggelaserd

  • Uitgevoerd door specialisten in huidtherapie en laserontharing

Het resultaat van de combi-laserbehandeling

Het resultaat van de gecombineerde behandeling in ontharing is bijzonder effectief omdat eerst de grotere, ruwere haren worden weggelaserd en daarna de fijnere donshaartjes. De 8 behandelingen van dit combinatiepakket zijn meestal voldoende voor een definitieve ontharing. Het kan zijn dat voor uw huidtype of haartype meer behandelingen nodig zijn, u krijgt hiervoor altijd een indicatie tijdens het intakegesprek. Ook wordt tijdens dat consult bepaald of uw huid met deze behandelmethode gelaserd kan worden of dat we u een alternatief moeten adviseren.

Beste lasers voor definitieve ontharing gecombineerd!

Door de meest geavanceerde lasertechnieken van de Soprano en de GentleLASE te combineren, hebben we een effectieve aanpak in definitieve ontharing gecreëerd waarbij we alle haarzakjes via de laser kunnen vernietigen. Haargroei is daarna dus niet meer mogelijk. Deze combinatie is uniek in de wereld en wordt alleen uitgevoerd door ons team van huidtherapeuten en gediplomeerde specialisten.

Kies voor de beste behandeling in definitief ontharen – boek nu een afspraak!

In onze klinieken krijgt u altijd persoonlijk advies en een behandelplan op maat. Zo weet u precies wat mogelijk is, of definitieve ontharing bereikt kan worden en hoeveel behandelingen u nodig heeft. En heeft u vragen? Dan zijn wij er tijdens deze intake om ze te beantwoorden. Wilt u zo’n intakegesprek? Boek dan nu een afspraak bij een van onze klinieken!

Ja ik wil ook van mijn ongewenste haargroei af!

LASER ONTHAREN

HUIDVERBETERING

HUIDVERJONGING