Laserbehandelingen in definitief ontharen, huidverjonging en huidverbetering

Bij Change Laserclinic kunt u terecht voor diverse laserbehandelingen in ontharen en voor uw huid. Elke behandeling heeft een eigen behandelprotocol en wordt met een ander laserapparaat of een combinatie daarvan, uitgevoerd. Dit betekent dat er ook verschillende prijslijsten zijn voor de verschillende behandelingen.

Kosten van een laserbehandeling

De verschillende prijslijsten vindt u hieronder. Welke behandeling en hoeveel behandelingen u nodig heeft, kunnen we u niet online vertellen. Hiervoor is een persoonlijk advies nodig waarbij we uw situatie zorgvuldig zullen beoordelen. Ook kan gaandeweg de behandeling blijken dat een aanpassing gewenst is. De prijslijsten zijn er daarom als een indicatie van de kosten van een laserbehandeling. Meer informatie krijgt u bij een persoonlijke kennismaking met een van onze huidspecialisten in onze klinieken.

Geef een laserbehandeling cadeau!

Wilt u een ander verrassen met een laserbehandeling? Geef het dan cadeau! Dat kan met een exclusieve Giftcard van Change Laserclinic. Onbeperkt geldig en te gebruiken voor alle behandeltypes in onze klinieken.

Prijslijsten Laserontharen

Prijslijsten ALMA-Q – Huidbehandelingen

Prijslijsten ALMA-Q – Tattoo en Beenvaatjes

Wil je weten welke laser voor jou geschikt is?

Change Laserclinic, voor pijnloze laserbehandelingen in Amsterdam en Rotterdam

In al onze klinieken in Amsterdam en Rotterdam staan teams van specialisten voor u klaar. Wij verzorgen 100% pijnloze laserbehandelingen voor definitief ontharen, voor huidverjonging en huidverbetering. De aanpak verschilt per persoon omdat de huid en het haartype per persoon verschilt. Welke behandeling voor u het beste is, kunnen we u vertellen na een persoonlijke kennismaking. We kunnen dan ook een indicatie geven van het aantal behandelingen dat we verwachten nodig te hebben om het gewenste resultaat te bereiken. Waar u nu al wel zeker van bent, is onze persoonlijke service en de kwaliteit die u in al onze klinieken zult ervaren.

Wilt u eerst meer weten over laserbehandelingen? Boek dan een gratis proefbehandeling en u ervaart zelf hoe zo’n laserbehandeling gaat en wat het voor u kan betekenen!

LASER ONTHAREN

HUIDVERBETERING

HUIDVERJONGING