Ik wil weten wat een laserbehandeling mij zal kosten

Definitief ontharen met de laser

Overweegt u om u te laten ontharen met een laser? Dan wilt u vast weten wat de kosten zijn van een laserbehandeling daarvoor! Actuele prijzen van de verschillende laserbehandelingen staan op de prijslijsten op onze website. Maar we vertellen u er graag wat meer over.

Soprano Laser, GentleLASE pro of een combi daarvan

Allereerst is het natuurlijk van belang om te weten welke laserbehandeling u gaat volgen. Bij Change Laserclinic kunt u namelijk voor het ontharen behandeld worden met de Soprano Laser, de GentleLASE pro of een combinatie van deze lasers. De keus hierin wordt bepaald na advies van onze specialisten. Zij zullen uw huid beoordelen en aangeven welke laserbehandeling de beste mogelijkheid is.

Wat wilt u ontharen?

Vervolgens is ook het lichaamsdeel dat u wenst te laten ontharen, van invloed op de prijs van de laserbehandeling. Het spreekt voor zich dat het ontharen van de oksels of bovenlip voordeliger is dan als u uw benen in het geheel wilt laten ontharen.

Aantal laserbehandelingen

En tenslotte is het aantal laserbehandelingen van belang op het totale bedrag waarmee u rekening moet houden. Om u niet voor verrassingen te laten staan, geven we u altijd een indicatie van het aantal behandelingen dat we verwachten nodig te hebben om het gewenste resultaat te bereiken. Maar, dit is een indicatie. Elk lichaam is anders en iedereen kan anders reageren. Het daadwerkelijke aantal benodigde behandelingen kan dus afwijken van wat vooraf is ingeschat.

Voordelige laserbehandelingen, met acties of pakketten

Of een laserbehandeling niet voordeliger kan? Jazeker! U kunt altijd een pakket afnemen. Die zijn voordeliger omdat u dan bijvoorbeeld 6 behandelingen voor de prijs van 5 krijgt. De actuele prijzen van de losse behandelingen en van de pakketten, vindt u op de online prijslijst. Ook zijn er regelmatig acties in laserbehandelingen bij Change Laserclinic. Volg ons op de socials of check onze site om ook te kunnen profiteren van een aantrekkelijk aanbod in definitief ontharen!

Vergoedingen door zorgverzekeraars

Laserbehandelingen kunnen vergoed worden door de zorgverzekeraar. Bij Change Laserclinic werken we alleen met gediplomeerde specialisten. Het is mogelijk dat u verschillende laserbehandelingen vergoed kunt krijgen. Of dit ook voor u geldt, en welke laserbehandelingen in uw geval vergoed kunnen worden, kunt u opvragen bij uw zorgverzekeraar. Wij adviseren u om dit altijd vooraf bij uw verzekeraar te controleren, vermeld daarbij dan de naam van onze kliniek ‘Change Laserclinic’. Of uw behandeling vergoed wordt of niet is uw eigen verantwoordelijkheid. Change Laserclinic is hiervoor niet aansprakelijk.

Vraag ons alles over laserbehandelingen voor ontharen

De actuele prijzen van onze laserbehandelingen staan online vermeld op de prijslijsten. Wilt u weten welke behandeling voor u geldt en met hoeveel behandelingen u naar waarschijnlijkheid rekening moet houden? Kom dan eerst eens langs voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. Dat is geheel vrijblijvend, we beantwoorden al uw vragen en u weet dan hoeveel het ontharen met een laserbehandeling ongeveer zal kosten.

Ik wil weten wat een laserbehandeling mij zal kosten

LASER ONTHAREN

HUIDVERBETERING

HUIDVERJONGING