Spijt van een tatoeage? Gelukkig is deze niet voor eeuwig dankzij de ALMA-Q

Bij Change Laserclinic kunt u terecht voor het verwijderen van uw tatoeage met behulp van laserbehandelingen. Deze behandelingen verwijdert uw kleurrijke tatoeage-inkt die in de huid is verwerkt van uw lichaam.

Korte en effectieve behandelingen met de ALMA-Q

Ongewenste donkere en meer-kleurige tatoeages kunnen veilig en effectief worden verwijderd met de behandelingen voor tattoo-verwijdering die Alma biedt. Met behulp van een combinatie van laser-golflengten die inwerken op verschillende inktkleuren, breken de bundels met hoge lichtintensiteit de inktdeeltjes in de tattoo af, en komt gave, inkt loze huid tevoorschijn met een laag risico op littekens of hypopigmentatie.

ALMA-Q verwijdert alle kleuren tatoeages

De behandeling

De laser geeft zeer korte pulsen van hoge energie die worden geabsorbeerd door de pigment van de tatoeage. Door de straal van de laser wordt de inkapseling van de inktdeeltjes verbroken, waardoor de inktdeeltjes in toenemende mate worden gesplitst in zeer kleine deeltjes. Deze inktdeeltjes, die kleiner en kleiner worden gemaakt, worden in de weken na de behandeling door het lichaam opgeruimd. Na verschillende sessies zal de tatoeage blijven vervagen.

De laser wordt ingesteld op het uiterlijk van de tatoeage. Vervolgens wordt de laser vlak boven de tatoeage geplaatst en wordt het hele gebied zorgvuldig behandeld. Tijdens de behandeling ontwikkeld zich een witte waas over de tatoeage, wat een gewenste reactie is. Daarna zal deze waas wegtrekken en zal de huid kunnen reageren. Na de behandeling wordt de huid gekoeld en indien nodig ingesmeerd met een kalmerende/beschermende zalf en wordt afgedekt met gaas.

Waarom een behandeling tatoeage

verwijderen met de ALMA-Q?

  • Behandelingen zijn van korte duur

  • Behandelingen zijn zeer effectief

  • Verwijdert alle kleuren tatoeage

  • Duurzame behandelingen

  • Betaalbaar en toegankelijk voor iedereen

  • ALMA-Q – unieke en krachtige laser

Het resultaat van tatoeage verwijderen met de ALMA-Q

Het aantal behandelingen hangt onder meer af van de diepte, kleur en leeftijd van tatoeage. Tijdens een intakegesprek stellen we samen met u een behandelplan op. Ter indicatie zult u zo’n de 6 tot 12 behandelingen nodig hebben om uw tatoeage te laten verwijderen/vervagen.

Wilt u ook een laserbehandeling in tatoeage verwijdering? Boek dan nu een afspraak!

Bent u uw tatoeage zat of heeft u er spijt van? Vraag onze specialisten dan om advies in deze efficiënte laserbehandeling bij Change Laserclinic. Ons team bestaat uit huidtherapeuten en gediplomeerde specialisten die u persoonlijk adviseren en behandelen. Boekt u nu een eerste intake, dan vertellen we u graag meer over onze laserbehandelingen en wat mogelijk is bij uw huid.