Update: Toespraak Mark Rutte

16 maart 2020, 19.29 uur – Minister-President Mark Rutte heeft zojuist een historische toespraak gedaan richting het volk van Nederland. Die toespraak gaan alle burgers van Nederland aan en sommige zaken zijn van essentieel belang om te begrijpen waarom de maatregelen genomen zijn zoals deze nu van toepassing zijn.

Rutte drukte iedereen op het hart om uitsluitend deskundigen van het RIVM en haar beveling-en op te volgen. Er werd nadrukkelijk kenbaar gemaakt dat we niet op eigen houtje actie moeten gaan ondernemen. En dat alles heeft te maken met een plan die overheid heeft in strijd met het corona-virus. Bij zijn uitleg gaf Rutte aan dat het onoverkomelijk is dat de meeste Nederlanders besmet zullen raken met het corona-virus. Het plan van de overheid is om die besmettingen zo geleidelijk mogelijk te laten verlopen. De reden daarvoor is dat onze zorg op die manier beter hun werk kan doen, zonder dat zij overvol zullen raken. Helaas, besmetting is voor vele volgens deskundigen onoverkomelijk geworden in Nederland. Van belang is om groepsimmuniteit in Nederland op te bouwen zodat het virus minder goed verder kan verspreiden. Als onderdeel van voornoemde plan heeft de overheid opgedragen om horecagelegenheden, evenementen, scholen en dagopvang te sluiten. Winkels, klinieken, salons, etc. mogen (misschien wel ‘moeten’) open blijven.

Momenteel is dat onderdeel van het plan van de overheid. Voor Change Laserclinic betekend dat concreet dat wij open blijven en de behandelingen blijven uitvoeren, tenzij de overheid in toekomst anders bepaald. Maar dat is momenteel niet het geval.

***

Change Laserclinic behandelt met (voor)zorg

Inmiddels heeft het corona virus de hele wereld in de tang. Dat geldt dus ook voor ons kleine kikkerlandje. De overheid en het RIVM hebben maatregelen aangekondigd. Die maatregelen zijn in onze ogen met zorg voorgeschreven en daar (be)handelen wij als bedrijf ook naar. Change Laserclinic valt niet onder de verplichte sluiting zoals de overheid dat op 15-03-2020 heeft voorgeschreven. Dat betekent dat Change Laserclinic gewoon open blijft zolang dat nog aan de orde is.

Change Laserclinic is een veilige plek!

Los van wat wel en niet mag willen wij u met klem benadrukken dat Change Laserclinic een uiterst veilig plek is om te bezoeken. Wij beschikken (dat deden wij al) over alle voorzorgsmaatregelen en voorzorgsmiddelen die het RIVM voorschrijft. Daarnaast bent u nooit met meer dan 2 personen in 1 ruimte. U bent bij ons veel veiliger dan wanneer u bijvoorbeeld naar de supermarkt gaat o.i.d.
Het lijkt erop dat het RIVM dit weet en daarom klinieken als de onze niet verplicht tot sluiting.

U ziet, er is momenteel nog geen enkele reden om uw behandelingen te cancelen of op te schorten.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN GRATIS PROEFBEHANDELING