Ja ik wil ook een mooie gladde huid voor de zomer!

Skincare in Amsterdam-Zuid

Kies voor uitstekende kwaliteit in skincare en u geniet lang van een mooie, stralende en gladde huid. Change Laserclinic in Amsterdam-Zuid biedt daarvoor innovatieve en effectieve laserbehandelingen uitgevoerd door ervaren specialisten. Bezoek nu onze nieuwste vestiging en ervaar de 100% pijnloze behandelingen in onze luxueuze kliniek.

Stralende, strakke huid

Niet iedereen heeft van nature een stralende, strakke huid. Of u heeft door het ouder worden meer rimpels gekregen en bent uw natuurlijke glow kwijtgeraakt. Ook al is het heel natuurlijk dat de huid verandert, het betekent niet dat u nooit meer de jonge, vitale uitstraling kunt krijgen die u had. Of die u wenst. Met onze verschillende laserbehandelingen bieden we een optimaal resultaat in skincare. Zoals een strakkere huid en vitalere look voor de 30+-huid met effectieve laserbehandelingen door de ALMA-Q Fractional Laser. Of een laserpeeling waarmee rimpels, grove poriën, acne en littekens aangepakt worden. Welke behandeling voor u het meest effectief is? Ontdek dat nu gratis en vrijblijvend met een proefbehandeling in onze kliniek in Amsterdam-Zuid!

100% pijnloos, maximaal effectief

Bij Change Laserclinic gaan we elke keer weer voor een 100% pijnloze laserbehandeling. Zowel bij het definitief ontharen als bij de verschillende huidbehandelingen. Wij bieden skincare voor elk huidtype en elke haarsoort en zorgen voor een maximaal effect. Onze behandelingen zijn van hoge kwaliteit en heel divers, zo hebben we altijd de beste oplossing voor elke huid en elke wens.

Gratis proefbehandeling skincare

Ontdek wat een behandeling in skincare, afgestemd op uw huid en uw wensen, voor u kan doen. Bij Change Laserclinic in Amsterdam-Zuid kunt u nu een gratis proefbehandeling in skincare boeken. Maak kennis met onze specialisten, de behandelingen en ervaar hoe aangenaam een laserbehandeling kan zijn. Zien we u snel?
Button: Boek nu uw gratis proefbehandeling in onze nieuwste kliniek!

Behandelingen voor veel huidproblemen

Met gerichte en unieke laserbehandelingen pakken we heel veel huidproblemen effectief aan: van overbeharing of ongewenste beharing tot het verwijderen van tattoos of pigmentvlekken. Maar ook acne, littekens, grove poriën, rimpels en een slappere huid hebben baat bij onze behandelingen met een van de geavanceerde lasers in onze kliniek. Wilt u weten of wij ook iets voor u kunnen betekenen? Vraag het ons, één van onze specialisten staat voor u klaar om u persoonlijk te adviseren.
Button: Neem contact op

Specialisten in skincare

De specialisten in skincare staan bij Change Laserclinic voor u klaar:
• 100% pijnvrije laserbehandelingen
• Unieke behandelmethodes
• Geavanceerde lasers voor facials en ontharen
• Ervaren specialisten, persoonlijke aandacht en maximale zorg
• Snel zichtbaar effect

Ik wil een gratis proefbehandeling

Luxe kliniek in skincare

In Amsterdam-Zuid bent u welkom in onze nieuwste kliniek in skincare: Change Laserclinic aan de Stadionweg 91. Met 8 behandelkamers, een Clinic-bar met heerlijke beautydrinks en een ruim aanbod in laserbehandelingen voor facials en ontharen. De behandelingen zijn pijnvrij, worden afgestemd op uw huid, haartype en uw wensen. Met een unieke combinatie van de beste lasers en altijd een persoonlijke aanpak kunt u bij ons rekenen op het beste resultaat.

Change Laserclinic Amsterdam-Zuid: goed bereikbaar

Change Laserclinic aan de Stadionweg in Amsterdam is goed bereikbaar met de auto en het ov. U kunt voor de deur aan de straat parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is de P+R Olympisch Stadion, vanaf daar is het ongeveer 15 minuten lopen naar onze kliniek. En op het Stadionplein kunt u 2 uur gratis parkeren. Komt u met het ov? Dan stopt tram 24, halte Minervaplein, vlak voor onze deur. Of neem bus 65 of tram 5 en stap uit op halte Beethovenstraat / Stadionweg, ook dat is slechts op enkele minuten loopafstand van onze kliniek.

LASER ONTHAREN

HUIDVERBETERING

HUIDVERJONGING