Over ons – Change Laserclinic

Change Laserclinic in Amsterdam is dé specialist als het aankomt op 100% pijnloze en definitieve ontharing. Met geavanceerde lasertechnieken zorgen wij ervoor dat u nooit meer hoeft te scheren, epileren, waxen of harsen.

Wij zijn de eerste en meest ervaren kliniek in Amsterdam op gebied van 100% pijnloze en definitieve ontharing.

Ons team

Change Laserclinic beschik over een team van huidtherapeuten en gediplomeerde laserspecialisten. Al ons personeel wordt intern opgeleid om de ontharingslasers op een juiste en veilige manier te kunnen hanteren. Zodra ons personeel slaagt voor deze opleiding ontvangt men hiervoor een certificaat. Daarnaast werkt elke laserspecialist onder supervisie van een huidtherapeut, hetgeen wordt aangemoedigd door het ministerie van volksgezondheid.

Optimale service

Professionaliteit en een optimale service staan bij ons hoog in het vaandel. Onze specialisten zullen hiervoor uiterste zorg dragen, waardoor u, zich vanaf de eerste tot de laatste stap uiterst aangenaam zult voelen bij Change Laserclinic.

Scheren, waxen en epileren zijn verleden tijd. Twijfel niet en boek direct een afspraak. Indien u vragen heeft dan staat één van onze specialisten u graag te woord.

Gemak en comfort

Onze specialistes zijn niet alleen gediplomeerd en deskundig maar ook getraind om u te allen tijde op uw gemak te laten voelen. Laseren bij Change Laserclinic moet geen ‘straf’ zijn maar ontspanning.

Om u optimaal van dienst te zijn kunt u tijdens de behandeling op uw gemak TV kijken op onze Full HD Flatscreen. Ook kunnen wij uw gewenste muziek opzetten via het welbekende spotify. Of leest u liever een goed boek?

U begrijpt. Bij Change Laserclinic zijn comfort en gemak niet meer dan logisch.

Uiteraard bent ook van harte welkom in onze Change-lounge voor een heerlijk vers bakje koffie. Zowel voor als na de behandelingen.

Neemt u voor persoonlijk advies en bij vragen over pijnloos en definitief ontharen gerust contact met ons op. Change Laserclinic adviseert u graag.

Veiligheidsbril voor laser ontharen

Boek nu een kennismakingsgesprek bij Change Laserclinic!

LASER ONTHAREN

HUIDVERBETERING

HUIDVERJONGING