Change Laserclinic Vestiging Amsterdam West

Op 8 september 2015 opent Change Laserclinic de tweede vestiging in Amsterdam-West!
Afgelopen jaar hebben we vele mensen mogen verwelkomen bij Change Laserclinic. Door vele positieve reacties komt er nu een tweede vestiging op de Kinkerstraat. Hierdoor hopen we nog meer mensen blij te maken met 100% pijnloze en definitieve ontharing.

Kinkerstraat 176
1053 EK Amsterdam

Voor onze Niet-Amsterdammers
Het doet ons deugt dat onze klanten niet alleen uit Amsterdam komen. We krijgen bezoek van mensen uit alle hoeken van het land. Denk aan Utrecht, Rotterdam, Den Haag en zelfs Antwerpen. Met de komst van onze 2e vestiging kunnen wij voor onze niet-Amsterdammers een klein beetje terug doen, want Amsterdam is een mooie stad waar je voor of je behandeling bij Change Laserclinic van kunt genieten.
De welbekende Kinkerstraat is een druk bezochte winkelstraat die staat voor gezelligheid en FOOD. Sinds kort zijn de FOODhallen geopend die pal achter ons pand gelokaliseerd is. Je kunt er allerlei heerlijke gerechten vanuit de hele wereld krijgen en dat allemaal op één plek. Zelfs toeristen vinden hun weg hier naartoe. De Kinkerstraat biedt ook leuke mogelijkheden voor shoppers want winkels als Veromoda, Hunkermöller, WE , Bodyshop en vele andere winkels zijn ook in deze straat gevestigd. En als dat niet genoeg is, dan wandel in slechts 10 minuten naar het centrum van Amsterdam.

img_0943-720x540

img_0944-720x540