Laserbehandeling in Amsterdam

Laserontharen, huidverbetering en tattoo verwijderen met de laser

Voor effectieve en pijnloze laserbehandelingen in Amsterdam bezoekt u Change Laserclinic aan de Stadionweg. Hier in Amsterdam-Zuid staat een heel team van ervaren huidspecialisten en geavanceerde apparatuur voor u klaar. U bent bij ons dan ook verzekerd van de beste laserbehandeling, zowel voor ontharen als huidverbetering en tatoeageverwijdering. In onze Amsterdamse vestiging kunt u rekenen op een warm welkom en een prachtig resultaat!

Ontharen met laser

Ongewenste of overmatige haargroei behandelen we effectief in onze kliniek. Door te ontharen met een laser is de behandeling pijnloos, snel en is het resultaat definitief! Bij Change Laserclinic hebben we unieke behandelprotocollen ontwikkeld waarmee we zo goed als elk lichaamsdeel met de laser kunnen ontharen. Van uw bovenlip en oksels tot uw benen of wat anders, onze huidspecialisten weten precies wat de beste aanpak is en staan ook voor u klaar in onze laserkliniek in Amsterdam!

Boek uw Gratis Intake bij de laserkliniek in Amsterdam!

Krachtige lasers: Soprano Laser en GentleLASE pro

Bij Change Laserclinic in Amsterdam werken we met de meest krachtige lasers ter wereld: de Soprano Laser, de GentleLASE pro of een combinatie daarvan. Deze apparaten zijn het meest geschikt voor laserontharing doordat ze snel, effectief en heel nauwkeurig werken. Ze verwijderen namelijk ook zelfs de meest fijne donshaartjes. Daarnaast is laserontharen met deze apparaten geheel pijnloos en kunnen ze bij de meeste huidtypes gebruikt worden. Of de Soprano of de GentleLASE pro gebruikt wordt, wordt bepaald door de huidspecialist die daarbij naar uw huid en uw wensen kijkt.

Laseren bij ontharing

Ontharing door middel van laseren gebeurt in enkele behandelingen. Vooraf moet de huid gladgeschoren zijn en vervolgens wordt uw huid in vakjes opgedeeld zodat de behandeling zo nauwkeurig mogelijk uitgevoerd kan worden. Bij een ontharingsbehandeling met de GentleLASE pro is geen koelingsgel nodig. Deze laser heeft een unieke laserkop die koelende lucht blaast. Ontharen met de Soprano Laser gaat anders, daarbij moet wel vooraf een verkoelende gel worden aangebracht. Welke lasermethode u ook krijgt, er is vrijwel geen hersteltijd nodig. Verder zijn er meestal zo’n 8 tot 10 behandelingen nodig. En afhankelijk van uw huid en uw wensen is het ook mogelijk om laserbehandelingen te combineren.

Tattoo laseren

Heeft u spijt van een tatoeage die u eens heeft laten zetten? Dan kunt u die in Amsterdam laten verwijderen bij Change Laserclinic. Onze huidspecialisten verwijderen tattoos met de laser ALMA-Q. In slechts enkele, korte, behandelingen wordt een tatoeage veilig en effectief verwijderd. Dit kan bij donkere en bij meerkleurige tatoeages. Voor het weglaseren van een tattoo moet de laserstraal de inkapseling van de inktdeeltjes in de huid opbreken. Die deeltjes splitsen daardoor op in kleinere deeltjes die het lichaam via de lymfen in de weken na de laserbehandeling zelf opruimt. De tatoeage vervaagt blijvend al na een aantal behandelingen.

Laserpeeling voor huidverbetering of huidverjonging

Ook voor een mooie, strakke huid kunt u naar onze laserkliniek in Amsterdam komen. Voor behandelingen in huidverbetering en in huidverjonging werken we met de ALMA-Q. Dit zorgt voor een laserpeeling waardoor de huid heel snel pijnloos en zichtbaar verbetert. Met deze laserbehandeling pakken we fijne lijntjes, grove poriën en rimpels effectief aan. Ook is het geschikt voor acne, bij littekens en bij een vette huid. De ALMA-Q Carbon Peel stimuleert de aanmaak van collageen waardoor de huid elastischer wordt en zichtbare huidverjonging optreedt. Doorgaans zijn er wel een aantal behandelingen met de laser nodig om de gewenste huid en uitstraling te krijgen, maar al na de eerste behandeling is er duidelijk een verandering in de huid te zien!

10 voordelen van laserbehandelingen bij

Change Laserclinic in Amsterdam

Met een laserbehandeling bij Change Laserclinic in Amsterdam geniet u van maar liefst 10 voordelen:

  • Goed bereikbare laserkliniek in Amsterdam-Zuid op de Stadionweg (gemakkelijk parkeren voor de deur)
  • Laserbehandelingen door gediplomeerde specialisten en ervaren huidtherapeuten
  • Effectieve behandelingen met geavanceerde en krachtige lasers
  • Altijd een vrijblijvende kennismaking
  • Pijnloze laserbehandelingen en unieke behandelprotocollen
  • Definitief resultaat: u bent voor altijd van uw ongewenste haargroei af
  • Laserbehandelingen voor vrijwel elk lichaamsdeel en bij vrijwel elk huidtype
  • Mooie, gladde huid zonder stoppels of huidirritatie
  • Voordelige behandelpakketten en gespreid betalen mogelijk

Wat kost een laserbehandeling?

De kosten van een laserbehandeling verschillen per soort behandeling. Bij laserontharing is het onder meer afhankelijk van het te behandelen lichaamsdeel en het aantal benodigde behandelingen. Ook maakt het uit welk type laser gebruikt wordt. In deze online prijslijst staat een overzicht van de prijzen voor het laseren. Maar u kunt ook bij onze kliniek langskomen voor een persoonlijke indicatie op basis van uw wensen en ons advies. Wilt u dat? Maak dan een afspraak bij onze laserkliniek in Amsterdam-Zuid. We vertellen u dan graag ook meteen over de voordelige pakketbehandelingen en over de mogelijkheid om de laserbehandelingen gespreid te betalen. En wist u dat u meteen een gratis proefbehandeling kunt krijgen bij uw intake? Zo’n intake of een proefbehandeling zijn geheel vrijblijvend. U kunt een laserbehandeling dus rustig eens zelf ervaren zonder enige verplichting!

Boek nu uw Gratis Proefbehandeling Laserontharen!

Onze laserklinieken in Amsterdam en Rotterdam zijn allebei 7 dagen per week geopend en ze zijn goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Wilt u zelf ervaren hoe zo’n behandeling in laserontharen nu echt gaat? Dan kan dat bij onze klinieken. Boek uw intake en u krijgt daarbij een gratis proefbehandeling in laserontharen. Zowel de intake als de proefbehandeling zijn geheel vrijblijvend en verplichten u tot niets! Maak dus snel een afspraak en we zien u graag in Amsterdam-Zuid of Rotterdam Centrum!

Boek nu een kennismakingsgesprek
bij Change Laserclinic!

Kom langs bij de laserkliniek in Amsterdam en krijg een gratis proefbehandeling!

De laserkliniek in Amsterdam, Change Laserclinic, is 7 dagen per week open. U vindt ons aan de Stadionweg en u kunt zowel voor de deur op straat parkeren als vlakbij in een parkeergarage. Met de tram zijn we ook goed bereikbaar: tram 24 en tram 5 stoppen vlakbij! Wilt u eens kennismaken of heeft u vragen? Laat het ons weten, we staan voor u klaar!