Behandeling na 28 april 2020

Change Laserclinic is op dit moment helaas gesloten wegens het coronavirus maar dit betekend niet dat wij stil zitten! Afgelopen weken zijn wij achter de schermen hard aan het werk om u op 29 april weer vrolijk te ontvangen. In de kliniek hebben wij aan alle voorzorgmaatregelen paraat en daarnaast ook het verder ontwikkelen van de kennis van onze specialisaties en het uitkristalliseren van laserbehandelprotocollen.

Laserbehandelingen

De wereld staat door het coronavirus op zijn kop en niets is meer zoals voorheen. In deze nare tijden blijft de kliniek als vanouds voor u klaarstaan. Naast het feit dat wij werken met de beste en veiligste laserapparaten ter wereld, is Change Laserclinic nu ook een van de veiligste plekken om op dit moment te zijn. De behandelingen met Soprano Ice en GentleLase Pro bij Change Laserclinic blijven pijnloos, vertrouwd, gezellig en het veilige uitje waar je al weken naar uitkijkt!

Veilig en verantwoord

De 100% pijnloze laserbehandelingen kunnen eindelijk weer van start gaan. Bij Change Laserclinic staat uw gezondheid voorop en daarom zorgen wij dat de kliniek extra veilig is. In de kliniek zijn aangepaste regels toegepast om ervoor te zorgen dat er een minimaal aantal klanten met elkaar in contact komen. U bent nooit met meer dan twee personen in één ruimte en wij houden ons te allen tijde aan de 1,5 meter afstand. Zoals u al van ons bent gewend is de hygiëne in de kliniek van groot belang. Al onze laserspecialisten werken met voorzorgsmiddelen zoals handschoenen, haarkapjes en medische mondkapjes. Naast deze voorzorgsmaatregelen en de richtlijnen van het RIVM werken wij vanaf heden in de klinieken ook met schermen. Het scherm wordt tijdens de behandeling gebruikt als extra bescherming voor u en de behandelaar. Het scherm is doorzichtig dus tijdens de behandelingen kunt u zoals altijd gezellig blijven kletsen met de behandelaar onder het genot van een kopje koffie of thee.

Kennis

Onze laserspecialisten hebben de afgelopen periode gewerkt aan het verder ontwikkelen van de kennis over laserbehandelingen. Change Laserclinic werkt met de krachtigste medische laserapparaten voor ontharen en huidverbetering. De lasertechnologie blijft zich natuurlijk constant verder ontwikkelen. Om u zo goed en effectief mogelijk te behandelen blijven wij graag up to date!

Wij houden u veilig en haarloos!

LASERBEHANDELINGEN ACHTER BESCHERMING 
(wegens esthetiek zijn mond- en haarkapje weg gelaten op deze foto, maar tijdens behandelingen zijn deze wel degelijk aanwezig)