De veel besproken reality-ster Kim Kardashian West geeft te kennen dat zij enorme last van ongewenste haargroei had. Zij had o.a. last van haargroei op haar voorhoofd. Iets wat, gezien haar huidige uiterlijke schoonheid, niemand verwacht had. Ontharen d.m.v. laseren is voor haar de enige oplossing gebleken!

Het is een feit dat bijna iedereen last heeft van ongewenste haargroei. Zelfs de personen waar je het nooit van zou verwachten ondervinden haargroei op plaatsen waar ze liever geen haar hebben. Echter de meeste durven hier niet voor uit te komen. Door schaamte gedreven vermijden zij zelfs laserklinieken of andere ontharingsklinieken. Toch lijkt deze vorm van taboe steeds meer te verdwijnen, en Kim Kardashian is hier nu een prima voorbeeld van.

Zie hieronder het artikel uit Nu – Lifestyle.
Kim Kardashian West heeft een zeer harig voorhoofd. “Het is amper voor te stellen hoe harig mijn voorhoofd is”, zegt Kardashian West.< - Dat laat de reality-ster weten aan People./em>

Het tijdschrift vroeg Kim (34) om als gastredacteur over beauty te schrijven. De vrouw van rapper Kanye West vertelt onder meer dat ze al sinds haar tienerjaren met overmatige haargroei op haar voorhoofd kampt.

“Het is amper voor te stellen hoe harig mijn voorhoofd is”, zegt Kardashian West. “Door al dat haar zag mijn voorhoofd er niet uit. Dus op de middelbare school waxte ik het weg, want er zat gewoon zo veel haar. En daarna liet ik het weglaseren.”

Volgens Kim is haar harige voorhoofd goed te zien op foto’s uit 2007 en 2008. De haartjes brachten haar carrière overigens niet in gevaar. “Telkens als ik een fotoshoot had, haalden ze het toch weg met Photoshop.”

Kim Kardashian West and Kanye West